Alla inlägg den 8 april 2008

Av Sofia - 8 april 2008 16:50

Företagsekonomin skulle inte vara så svår om man hade en lärare som kunde lära ut... En lärare som skulle kunna förklara från grunden eftersom man är nybörjare, en lärare som skulle kunna få en fråga och svara på den och inte hitta på något annat, en lärare som inte babblade bort lektionerna, en lärare som kunde få oss att förstå... tyvärr har jag dock inte det. Man får liksom lära sig själv här hemma, läsa i boken, prova på uppgifter, kolla i facit och försöka komma på hur man ska tänka genom att utgå från det. Ibland tycker man poletten faller ner, men ibland förstår man ingenting.


 Jag har idag för första gången varit ut på joggingtur på 5 km med vovven och det gick super. Han sprang fint och energiskt vid sidan och verkade må toppen. Jämför man med att springa själv och att springa med hund är det 1000 ggr roligare det sistnämnda! Det gör en själv mer motiverat och kanske man springer en aningen snabbare då..?


När vi kom hem var han alldeles frostig under hela magen. Inte vitt, vanligt frost utan lite gråare. Jag snörde in honom i duschen för det kanske var smuts. Jo mycket riktigt, vattnet blev alldeles skitigt (tur att de inte hann tina innan jag tvättade bort det, mamma hade nystädat idag).


Nu ska jag fortsätta plugga. Måste bara nämna att jag red Wille i söndags. Det gick toppen och vilket kanonhäst!


Wille på sommarbetet för något år sedan.

Av Sofia - 8 april 2008 11:28

Nu ska jag strax ta itu med läxan. Har väldigt mycket i veckan så det blev en hemma-pluggar-dag. Senare blir det säkert också en promenad med vovven, synd att det är lite tråkigt väder bara.


Vi hörs, kram.

Ovido - Quiz & Flashcards