Alla inlägg den 3 april 2008

Av Sofia - 3 april 2008 18:07

Hm.. jag undrar om man verkligen får ha djur i skolan. Blev lite chockad när jag kom till sofforna och en tjej ur skolan satt där med en liten valp i famnen. Den var fruktansvärt söt men med tanke på allergikerna är det ju inte så smart. Jag tror det var en jack russel och de är ju inte allergivänliga vad jag vet..? Den kanske inte hade någon som kunde vara hemma med den...


Milton har iaf varit hemma en lång stund idag och utan problem. Sån tur att han (än så länge) inte förstört något. Vid matbordet pratade vi om så tur vi haft. Milton är verkligen trygg i sig själv och det är en väldigt bra egenskap. Snart ska vi ut på en promenad, ska bara smälta maten lite till.

 Ha det gott! Hejs.

Av Sofia - 3 april 2008 10:46

Synd att de hade tjorv med kortapparaten på Nordh´s och vi hade inga kontanter på oss så då for vi istället på Djurmagasinet. Där hade de en enda godisbag kvar på rea så den köpte vi. Sedan även ett mjukisdjur i form av en åsna som kommer bli kallad Ior. Den provade vi igår på gårdsplanen. Milton blev tokig i leksaken vilket ledde till mycket motivation. När vi sedan skulle sluta ville han inte alls. Det var grymt positivt!


Inomhus tränade vi lite targets eller shejping, jag vet inte riktigt vad som är skillnaden. Vi använde oss av en musmatta och skål som han skulle trampa på för att få belöning. Jag trodde inte han skulle förstå vad han skulle göra men vad lättlärda de är! Han var jätteduktig! Jag vet dock inte exakt varför detta är nyttigt, men jag vet att han får jobba för belöningen iaf. Ska läsa på lite mer.


Nu ska jag jobba. Kramkram.


Ovido - Quiz & Flashcards