Alla inlägg den 5 april 2008

Av Sofia - 5 april 2008 19:37

Nu sitter jag här i mjukiskläder och ska strax iväg till Evelina. Det blir bara jag, Hanna och Cissi för de andra kände inte för att komma... Tråkigt. Vi ska se körslaget och kanske en film. Sedan ska vi äta gott och bara mysa.


Hejsvejs. 


Av Sofia - 5 april 2008 13:14

I fredags fick jag ett skönhets-produkt-köpar-il. På kicks köpte jag en ny foundation och en pensel till den (nu kan man verkligen säga man "målar" sig), en ansiktskräm och peelingkräm på HM och ett läppglans på Åhlens. Allt i märket Nivea. För att stoppa den röda tråden köpte jag bajspåsar på Coop för de började ta slut. Bodde man i stan skulle det nog gå åt en hel, för oss är det faktisk första gången vi köper en ny förpackning men vi har alltid tagit bort bajset på olämpliga ställen.

Igår när vi kom hem gick pappa precis ut för att fara och skidra. Han hade tänkt ta hunden med sig men vi stoppade honom för vi ville gå ut med honom. Det var bara att hoppa in i andra kläder och bege sig iväg. Det blev en promenad först i skogen där vovven fick springa lös, sedan in på Ica och köpa 2 st mangos och godis, sedan tog vi vägen hem. Vovven var loveli på alla sätt.


På kvällssidan var jag på Förfest till himlen. Det var mycket trevligt och kanske de roligaste någonsin. Marcus, min käre vän var verkligen klockren! Efter det åkte vi till Hanna Wiksten och kvällsfikade och hade mysigt. När jag kommer hem vid 2-tiden möts jag av en trött men glad hund precis innanför dörren. Vi har ju en hundgård och när man öppnar den grinden hörs det inifrån så Milton brukar därför alltid springa till dörren och vänta. Redan innan man öppnat dörren viftar han på svansen. Gullpojken.


Jag blev nästan chockad när jag vaknade idag. Klockan var 11:40 och så länge har jag nog inte sovit på år och dar. Synd att missa hela morgonen, min favoritstund på dagen men samtidigt skönt. Jag behövde nog sova ut.Vädret är dock inte så trevligt. Mulet, fuktigt och grått. Jag har funderat på att gå ut med hunden men pappa har redan varit ut med honom, fast det var ju imorse. Han orkar säkert en sväng till.


Älskar denna bild.


Puss hejs.

Ovido - Quiz & Flashcards