Alla inlägg den 31 maj 2008

Av Sofia - 31 maj 2008 15:56

Ja, nu är jag så trött, gäspar stup i kvarten. Dagen har varit mycket längre än vi förväntat oss. Milton ställdes ut i juniårklassen och fick först en etta. Därefter placerade han sig som tvåa med CK!! Matte var förvånad kan jag säga! Senare blev det in i ringen för bästa hane och där blev vi uttagna fort. Då trodde vi att vi kunde åka hem men då stoppade Gunilla oss och sa att han skulle vara med i uppfödarklassen. "Man får skylla sig själv om man har en snygg hund", sa hon för vi kunde alltså inte fara hem. I den klassen var det två grupper som ställde upp och vi kom tvåa.


Annars skötte han sig super, verkligen toppen. Det har aldrig känts så bra, speciellt när vi sprang. Vid sidan av ringen var han lugn och fin, inte ett ljud.


Detta har varit mer än vad vi kunnat tro, så man är oerhört nöjd. Milton har även fått sin första rosett, en fin rosa en. Här kommer lite bilder från dagen.


In i ringen första gången för dagen.


Gunilla syns där i röd kavaj, sedan är Jenny med brodern Kålle och sedan jag med Milton.


Här springer vi med stora steg.


Jenny och Kålle.


Ställer upp snyggt.


Juniorklass hanar.


Smackosen började ta slut så vi fick köpa mer. Milton ser ut att gilla det.


Ställs ut här med godis...


...och här fritt.


Uppfödarklassen.


Så var denna utställning över, ser fram emot nästa men måste få ladda batterierna. Milton är just nu i djupsömn. Kramar!!!

Ovido - Quiz & Flashcards