Alla inlägg den 9 maj 2008

Av Sofia - 9 maj 2008 16:43

Nu har jag just kommit hem från stan. Gick skola till 13:10, sedan gick jag lite på stan och 14:30 hade jag körlektion, min andra. Det gick förövrigt jättbra och roligt är det! Sedan gick jag och fördrev tiden på stan i väntan på bussen, men när jag stod och höll i en ny foundation ringde pappa och undrade om jag ville åka med honom hem eftersom han också var på stan. Såklart, så jag köpte den där foundationen och stack.


På tal om foundations... Jag var bara för någon vecka sedan in på Kicks för att köpa en ny eftersom min gamla började ta slut. När jag stod och kollade bland Niveas kom en tjej och frågade om jag ville ha hjälp. Jag tackade ja och la valet i hennes händer. Det skulle jag dock inte gjort. Jag som är ganska brun i hyn blev lite chockad när hon tog den ljusaste och den näst ljusaste av en sort. Aja, hon kan väl (förhoppningsvis) sin sak. Hon provade på min kind och tyckte jag skulle välja den näst ljusaste så det gjorde jag. Jag litade ju på henne. När jag sedan kommit hem och jämfört med min förra så är det en jättestor skillnad mellan nyanserna. Den ser nästan vit ut! Min syrra är tack och lov lite ljusare i hyn så på henne fungerade den mycket bättre, så hon fick köpa den. Idag gick jag alltså på Åhlens istället och kom själv fram till att den näst mörkaste passade bäst. Jag frågade även i kassan om hon tyckte den var lämplig och sade att det trodde hon, iaf inget ljusare. Så olika åsikter de hade.


När jag tänker tillbaka så går eller gick den där tjejen på Strömbacka, alltså antingen 88 eller 89. Hon har säkert ingen riktig utbildning. Dålig stil tycker jag, man har ju förtroende för dem som jobbar där. Jag tror dock att man alltid ska ta det de tycker som en REKOMENTATION. Ingenting annat för man vet aldrig hur duktiga de är. Man ska ta deras tips och sedan göra ett eget val. Detta gäller såklart nästan i alla affärer.


Nu är det snart middag, fläskfile i mangosås med kroetter. Sedan blir det en promenad med min älskade glada, spralliga, mysiga, impulsiva, busiga, vänsliga, slickiga, matglada, håriga vän. Därefter blir det mys i soffan med godis framför Så ska det låta. Måste bara nämna att det senaste programmet så var det en man, Fred Johanson som sjöng detta: http://www.youtube.com/watch?v=X6NYjidHXrk. Har aldrig hört något så vacker... Kram, hejs.


Ovido - Quiz & Flashcards