Alla inlägg den 12 maj 2008

B.

Av Sofia - 12 maj 2008 22:07

Nu har jag suttit med B-fasen i flera timmar. Klarade den dock inte, 2 st fel för mycket men det var ju första gången jag provade den så det är ju normalt. Nu är hjärnan trött och behöver vila, så jag ska göra som den säger. Godnatt.

Av Sofia - 12 maj 2008 18:01

Igår spenderades största delen av dagen i Lillpite. Vi vandrade upp på Göla för att sedan ner och äta middag nere hos mormor och morfar. Bittan och Thomas hade med sina två terriers och vi hade ju våran gosse. Milton har tidigare dominerat på alla hundar han träffat och fått leka med men inte denna gång. Lennox och Jojje, som de heter tillät inget sånt. Milton blev istället lägst i rang och nöjde sig med det. Nog försökte han få igång lite lek nån gång då och då men blev han för närgången sa de till. En riktigt nyttig dag för honom. I övrigt gick det också jättbra, han skötte dig jättefint.

Idag har mamma ringt till veterinären angående knölen på nosen. Vi har tid klockan 11:30 på tordag så då får vi se vad som händer. Saken är den att om vi opererar bort den innan utställningen den 31 maj kan han inte utställningsbar eftersom han har rakad nos men om vi inte tar bort den måste Gunilla kolla så att han kan ställas ut trots den. Vi får se hur det blir men Miltons hälsa kommer såklart i första hand!


Här är vi påväg upp mot toppen på Göla.


Skotten är Jojje och cairnen är Lennox.


Ner i varenda dike.


Mamma, morbror Thomas och morfar Håkan.


Kusinen Gustav och mormor i bakgrunden.


Här grillas det.


Jojje och Lennox.


Ulf, Bittan och morfar.


Jag och Maja myser med Jojje.


Milton ser belåten ut.


Heeej!


Snokar i morfars ryggsäck, kanske det finns något gott?


Maja och Milton.


Kram, hejs!

Ovido - Quiz & Flashcards