Alla inlägg den 19 maj 2008

Av Sofia - 19 maj 2008 17:30

Nu sitter jag här och känner en viss tendens till huvudvärk, vilket jag aldrig brukar ha. Kan det bero på att jag sovit mindre än 6 h inatt? Men om jag inte känner efter så har jag faktiskt inte ont någonstans.


Dagen har rullat på i sin takt, började dagen med 2 h idrott och sedan spanska, företagsekomomi, svenska och matte. Fick reda på att jag fick VG på det senaste FE-provet, vilket kändes toppen. Har dock ett prov kvar som jag inte gjort som Fredman vill jag ska göra nu på fredag. Jag tror dock inte det blir något mer prov för min del, jag har varken tid, lust eller ork till att plugga. I veckan har jag och Larsson en egen lektion vi ska hålla i, plus att jag ska komma igång med engelska arbetet. Man får aldrig bara ta det lugnt. Just ja, jag fick även veta att jag klarat NP i matte B. Härligt, härligt, jag får nog betyget jag önskat.


Imorgon ska jag på hälsoundersökning inför sommarjobbet på SCA. De ska kolla så att jag inte knarkar och så. Annars så händer det inte så mycket. Längtar dock massor till på tordag. I´m so exited! Kram.

Ovido - Quiz & Flashcards