Alla inlägg den 27 mars 2008

Av Sofia - 27 mars 2008 16:12

Har för ett litet tag sedan kommit hem efter en underbar promenad med vovven. Lite blåsig väder men det var bara härligt. Vovven skötte sig jättefint, vi blev även omkörda av en häst utan problem. Han hittade något väldigt speciellt när han sprang lös så jag gick om honom och var kanske 100 m framför då jag snabbt hoppade åt sidan bakom ett träd. Milton upptäckte fort att jag var borta och stod still och tittade åt alla möjliga håll. Sedan sprang han framåt men stannade upp och sprang sedan tillbaka så långt att jag inte kunde se honom. Då ropade jag "piiip" och han sprang tillbaka. Tillslut hittade han mig med lite hjälp och blev urlycklig!!! Om han bara började spåra mig så skulle han ju hitta mig med ett nafs men icke det. Knasiga vovve:)


Ikväll halv sju ska jag till en kompis som fyllt 18 plus att hon klarade körkortet i tisdags. Det blir middag så man ska komma hungrig.

Puss och kram.



Av Sofia - 27 mars 2008 09:56

Igår spenderades i princip hela dagen i Svensbyn. Vi tränade med vovvarna ungefär som igår. Försvårade övningarna något och det gick fint. Inomhus kunde Milton lägga sig ner men låg inte så långa stunder. Mot slutet tror jag dock han sov litegrand. Detta är ju en träning för sig, att kunna slappna av i andra miljöer. Flattar kan ju ha lite svårt för detta och han är ju samtidigt väldigt ung så det tar nog sin tid.. men mycket viktigt att träna.


Efter besöket körde vi till Böle, till uppfödaren. Hon skulle få titta på Miltons knöl på nosen men först var vi och kollade på valparna. Åååååå de var så otroligt söta och små, 4 veckor gamla. Precis när vi var där så var ett ungt par och kollade på dem. Det kändes som om det var nyss, riktigt nyss man var i den situationen själv!! Det är inte klokt vad tiden går! Gunilla trodde däremot inte att Miltons knöl var någon fara. Skulle den bli större måste man ju kolla upp det men annars så kan man ju ta bort den när han svövs för att ögonlysas.


Väl hemma i Jiverr så frågade mamma om vi tingat en till, på skoj alltså. Någon fler blir det inte än, men kanske i framtiden när Millebille blivit lite mer "vuxen"... Vem vet?

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4 5 6 7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19 20 21 22 23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Mars 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards