Alla inlägg den 9 mars 2008

Av Sofia - 9 mars 2008 13:34

Nu måste jag uppdatera tidigare dygn. I fredags släppte jag ut Milton på kvällssidan. Pappa skulle hålla koll på honom för en tidigare dag hoppade han över inhängnaden och fram till en karl med hund.

Ja, det gick några minuter och pappa hörde att han var under bron. När han bara några sekunder senare tittade ut genom fönstret gick en man men hund förbi men Milton han var ju under bron. En liten stund senare öppnade pappa dörren för att ta in honom. Han ropade men ingen hund kom. Vi ropade, men ingen hund kom. Ja då var det bara ut och leta. Pappa tog vägen upp mot skolan och jag tog andra hållet. Efter bara en liten stund kom pappa tillbaka med honom. Vid skolans soptunnor hade han strosat omkring men blivit jätteglad när pappa kom. Det pappa hade sett var inte en människa med hund, nej det var en människa med Milton. Aja, vi ska träna på att han inte ska hoppa över omän de kommer människor och hundar. Tidigare har det ju inte varit något problem men när det är så mkt snö så är det inga problem och har han väl kommit på att han kan ta sig ut och gör han ju det.


En god nyhet är att vi miljötränat mycket i helgen. Lördag gick vi på stan och Milton skötte sig mkt fint. Människor är inga som helst problem men andra hundar väldigt intressanta men går ändå väldigt bra. Sedan på kvällen kom några av mina vänner och han skötte sig sååå fint. Varken hoppar eller nafsar men nog är han glad.


Idag gick Bothnialoppet av stapeln. Det var ett fruktansvärt hemskt väder, snö, slask, blåsigt och kyligt. Mamma, jag, Linnea och Milton åkte dit för att se pappa gå i mål. Här fick Milton också miljöträning och han skötte sig så fint.


För vår del blir det ingen ridning idag. Vädret är inte det roligaste att köra i och det är ju en bit. Pappa brukar ju oftast träna medan vi är där men nu har han tränat nog för idag så då är vi snälla och är hemma. Vår ordinarie instruktör är även borta så vi har vikarie.


Nu ska jag käka något och sedan plugga matte. Oj så roligt!!! (inte!)

Puss hejs!


Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4 5 6 7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19 20 21 22 23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Mars 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards