Alla inlägg den 7 mars 2008

Av Sofia - 7 mars 2008 14:09

Ja idag blev det inte någon skoldag för min del. Vet inte riktigt varför, jag kände bara för att vara hemma. Använde en liten vit lögn, att jag missat bussen, men det gjorde jag ju också.


Sedan är jag inte den typen som lägger sig igen och sover till kl 14. Nej jag har städat från kl 8 till ungefär nu. Hela huset! Känner mig så nöjd och stolt, jag ääälskar att göra någonting utan att någon vet det. Mamma och pappa ska annars städa i eftermiddag men då behöver de inte det. Det brukar vara mycket uppskattat.


Milton har även hjälpt mig att städa. Han följde med i varje rum och la sig ner för att se att jag var riktigt noga och inte missade något. Han är också totalt orädd för städsakerna. Han följer gärna med dammsugens tag med blicken men han vet att man inte får leka med den.


Innan jag började städa borstade jag Milton med kardan. Den får verkligen bort mycket hår och huvva var det blir hårigt på golvet. Milton var lite bråkig till en början, ville inte så still och ville gärna smaka på den men tillslut lunade han sig. I samma veva klippte jag klorna som också gick bra. Vi känner en bekant som har en goldentik som är kring 1,5 år. Hon är fruktansvärt rädd för klotången, bara de rör den springer hon och gömmer sig och pissar ofta på sig. Nog för att Milton kan vara ganska jobbig när han vill busa med sådana grejor men nog föredrar jag hellre att en hund är för "på" än att den är jätterädd. Lätt. När jag klipper lägger sig Milton oftast automatiskt. Sedan är han koncenterad på att få käka upp de små klotopparna och knippsas bort. Så efter varje knipps får Milton en liten pluttebit som verkar vara så god.


Just nu ligger han med huvudet under min stol och sover. Jag har däremot planerat att vi ska gå på en promenad nu så sova det får han göra sen. Vi hörs, puss!


Milton just nu.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4 5 6 7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19 20 21 22 23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Mars 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards