Alla inlägg den 22 mars 2008

Av Sofia - 22 mars 2008 19:02

Åååh nu sitter jag här proppmätt. Jag har ätit alldelles för mycket godis och påskmat så att jag nästan spyr. Tror dock inte jag är ensam om den biten just denna helg. Jag minns inte hur många ton godis vi svenskar köper under påsk, det var olidligt. Jag köpte en påse idag på coop för 13 kr. Det kanske inte var så mycket men jag blev äckligt mätt.


Jag har hunnit med en stadstur idag. Jag åkte in med Hanna som väldigt snart har körkort. Tänk vilket frihet vi får!! Aja, jag köpte mig iaf en ny mascara. Jag vågade mig en som jag aldrig tidigare haft, en från Nivea med två borstar som kändes riktigt bra. Har dock inte provat den ännu. Sedan blev det en vit skjorta som jag spanat in på Internet. Faktiskt från Lindex, jag tror aldrig jag köpt ett klädesplagg därifrån. Sedan blev det en tunika från Seeme som var på halva priset. Nu är kortet tomt men snart är det ny månad.


Mormor och morfar är här just nu. De har ätit middag hos oss och tittat på hunden. Å vad de tycker det är jobbigt att inte få hälsa på honom när de kommer så de hälsar som litegrand ändå. Milton blir ju väldigt glad men lägger sig snabbt. Jag och syster har nyss kollat på lite bilder och filmer på Milton när han var mindre. Att han är 11 månader är ofattbart, snart ÅRET!! Det skulle kännas mer normalt om han var kanske 4 månader nu men inte det... Stor, eller rättare sagt större har han blivit men valp det är han fortfarande i knoppen(jag tror och hoppas att han alltid kommer vara så). Jag funderade på vad jag ska köpa honom till 1-års present. Känns som om det ska vara lite speciellt... Självklart blir det något gott och jag har funderat på kanske nya skålar. För nuvarandet är de sånadär i metall men jag tycker de är så sjukt fina de i keramik. Tänker dock att de kanske är lite opraktiska att bära och fylla.. Vi får väl se.


Hoppas alla har en underbar påskhelg och glöm inte bort varför vi firar den! Puss och kram och än en gång Glad Påsk!

Milton önskar också alla en Glad Påsk!

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4 5 6 7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19 20 21 22 23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Mars 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards