Alla inlägg den 22 juni 2008

Av Sofia - 22 juni 2008 22:28

Idag ringde Gunilla och berättade att hon kollat upp att Milton fått HD grad C. Hon sa även att hon tittat på bilderna och garanterade att han inte skulle få några problem med de höfterna, inte alls. Milton skulle få leva ett helt normalt liv, vi behövde inte tänka på det alls. Hon sa vi kan springa med honom, leka i djupsnö osv. Skönt!!! Sedan frågade jag lite försiktigt om det där med utställning... Jajamän, det var inga problem!!! Hon berättade att en flat med HD C blev champion den senaste utställningen hon var på. Åå vad lycklig jag blev inombords!! Sedan kunde man göra allt annat man ville, det enda som var var att man inte kan avla på honom. Det är ju alldeles perfekt, kunna göra allt vi vill och avelshund hade vi ju inga planer på.


Hon tyckte också att vi absolut skulle göra om röntgen om ett halvår. Hon sa något i den stilen att musklerna kan vara lite slaka men att de vuxit till sig om ett halvår. Just nu kan jag inte vara lyckligare!!

Av Sofia - 22 juni 2008 18:52

Igår bar det av till tältmöte i Arnemark. Jag, Hanna, Cissi och Evelina åkte dit med Simon. Där hade vi det mycket trevligt, sjukt mkt folk och bra sång och musik. Efteråt körde vi tillbaks för att käka på Max. Efter det blev det kubbspel på Elvhägers tomt. Trevligt men myggit. Vid 3-tiden åkte vi hem igen. En mycket trevligt kväll.


Idag kunde jag inte sova så jättelänge. Klockan 12 skulle vi nämligen göra beteshagen till hästarna. Såklart började det regna när vi var ute på ängen så jag blev genomvåt. Sockan fick beta i en halvtimma. Hon är känslig nu från början så vi vill ta det lugnt. Sedan red jag och Linnea på ridbanan idag. Linnea provred Fuxen. Det gick jättebra!


Nu har jag tänkt börja städa upp i sommarstugan för att sedan flytta in dit. det hade varit mysigt! Kram, hejs!

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4 5
6
7
8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19
20
21 22
23
24
25
26
27
28 29
30
<<< Juni 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards